April 14, 2023

Geen grap, wij zijn verhuisd naar Journey Offices

Per 1 april is ons hoofdkantoor verhuisd naar een groter, moderner en duurzamer kantoor in Arnhem. De verhuizing vond plaats op 1 april 2023 en stelt ons in staat om het groeiende portfolio beter te bedienen.

De verhuizing naar het nieuwe pand is een logisch gevolg van de gezonde groei die Ausems Vastgoed B.V. de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Het bedrijf heeft zijn omzet en personeelsbestand verdubbeld sinds 2020 en verwacht deze trend in de komende jaren voort te zetten. Het nieuwe pand biedt meer ruimte en faciliteiten voor zowel de medewerkers als onze klanten.

“Deze verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf”,

"Deze verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal voor ons bedrijf", zegt Dick Ausems, eigenaar van Ausems Vastgoed B.V.. “We zijn trots op wat we hebben bereikt de afgelopen paar jaar. Het laat zien hoe succesvol we zijn en hoe ambitieus we zijn voor de toekomst. We kijken uit naar de nieuwe kansen die dit pand ons zal bieden. We willen onze klanten blijven voorzien van hoogwaardige dienstverlening en ons marktaandeel vergroten in deze dynamische sector.”

Het nieuwe adres van Ausems Vastgoed B.V. is:
Journey Offices
Velperplein 23-26
6811 AH Arnhem

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Jeroen Radsma, Partner & Adviseur
Tel: 06 10 88 07 33
E-mail: j.radsma@ausemsvastgoed.nl

Wil je hierop reageren?

Bent je het eens met dit artikel, of juist helemaal niet? Laat het weten, we gaan namelijk graag het gesprek aan.
Plaats uw reactie