Gedegen advies met kennis en oog voor detail.

Door onze specialisten in elk vakgebied kunnen wij u voorzien van het beste advies en rapportages, zodat u zekerheid heeft over de staat van het object.

Vastgoedadvies via:

Wat kan Ausems Vastgoed
voor u betekenen?

Een abstracte uitdaging of juist een concreet probleem; tijdens een eerste kennismaking met een van onze specialisten zullen we sparren, van gedachten wisselen of een directe start maken. Na het onderzoeken van het gebouw worden alle relevante gegevens genoteerd en verwerkt in een gedetailleerd rapport. Dit rapport is voorzien van de risico’s en kansen van een investering. 

Door de ruime jaren aan ervaring van de medewerkers van Ausems vastgoed kunnen wij bijstaan met raad en daad in zowel private als de publieke sector en zorgen dat u de juiste keuzes kan maken. 

Due Diligence.

Betrouwbaar advies geeft rust en overzicht. Als spil houden wij contact met uw makelaar, koper of verkoper, leveranciers en andere belangrijke partijen. Zo blijft de Q&A overzichtelijk en krijgt u zicht op de grote lijnen. Door het gebouw volledig technisch in kaart te brengen wordt inzichtelijk in welke conditie de elementen zich bevinden. Zo zorgen wij dat we alle risico's inzichtelijk zijn en de wet- en regelgeving gecontroleerd is.

Uit de inzichten en analyses volgt een heldere rapportage die we samen doornemen.

Certificaten.