Vastgoedmanagement
maakt rendement.

En dat is meer dan alleen euro’s of uren. Al sinds 2009 mogen wij onze opdrachtgevers helpen hun rendement te maken, omdat wij doen waar wij in geloven. Met één oog op de details en het andere op de toekomst, gaan wij onvermoeibaar door.

Kwaliteit.

We leggen de lat hoog voor onszelf. Kwaliteit is tijdsbestendig, mooi in zijn eenvoud en op maat. Oplossingen moeten ook op de lange termijn nog steeds de druk aan kunnen, een gebouw moet dat immers ook.

Door de tools die wij gebruiken, wordt een situatie in overzichtelijk detail gebracht. Zo ontstaat een advies dat naadloos aansluit. Het vertalen van alle informatie en data maakt hierin het grote verschil. Met deze vertaalslag kunnen wij concreet de waarde en risico’s ervan opmaken.

Want verandering is een gegeven. Maar wat deze voor ons betekent is belangrijker.

Innovatie.

We omarmen veranderingen. Sterker nog, wij investeren erin. De wereld om ons heen verandert in een steeds hoger tempo. De informatie die uitgewisseld wordt neemt in zowel snelheid als hoeveelheid toe. Zo wordt de vastgoedmanager meer en meer een informatiemanager en data analist.

Maar grote veranderingen zijn alleen een gevaar als je er niet op voorbereid bent. In een sector die zich nog steeds tekent door tradities en gebruiken, investeren wij dan ook zelf in nieuwe technologische ontwikkelingen. Als early adopters en partners van AssetLog weten wij constant te ontwikkelen, testen en door-ontwikkelen. Onze tools stellen ons in staat om real-time te meten en de ruwe informatie naar toepasbare adviezen te vertalen. Tot in het stroomverbruik per peertje, geen gein.

Optimisme.

Wij geloven dat het anders kan. Dat het anders moet. Want met alle nieuwe uitdagingen die er komen, ontstaan ook kansen. Kansen om ons werk beter, soepeler en een stukje mooier te maken. Uit liefde voor het vak blijven wij dan ook altijd verder kijken en veranderen. Want het kan wél.

De wortels van Ausems Vastgoed.

Ausems Vastgoed startte in 2009 onder Dick Ausems. Met zowel een opleiding tot ingenieur als vastgoed manager was Dick al vanaf het begin geïnteresseerd in het raakvlak tussen de twee. Met meerdere jaren ervaring als commercieel asset manager en technisch adviseur besloot Dick in 2009 om zelfstandig verder te gaan.