Gedegen advies, betrouwbaar beheer en kennis op locatie.
Elk gebouw moet optimaal gebruikt kunnen worden.
Door zowel gebruikers, beheerders als eigenaren.

Services

Het halve werk.

Een goede samenwerking begint met een gedegen kennismaking. Een abstracte uitdaging of juist een concreet probleem; tijdens een eerste gesprek zullen we sparren, van gedachten wisselen of direct starten.

Advies.

Samen met uw input brengen wij het vraagstuk volledig in kaart. Na een analyse van de situatie of een inspectie weten we welke wedstrijd we moeten spelen en welke informatie eventueel nog ontbreekt. Met een compleet overzicht kunnen gedegen keuzes gemaakt worden. Wij analyseren de kansen én de risico’s.

Elke situatie is immers anders, net als die van u. Door meetbare data met ervaren intuïtie te combineren, ontstaat een gedegen advies op maat. We bespreken samen de opties of pakken meteen door.

Beheer.

Betrouwbaar beheer geeft rust en overzicht. Als spil houden wij contact met de gebruikers, leveranciers en andere belangrijke partijen. Zo blijven de dagelijkse werkzaamheden overzichtelijk en krijgt u inzicht in de grote lijnen. Door het gebouw digitaal overzichtelijk in kaart te brengen is de juiste informatie altijd om handen en up-to-date. Zo zorgen wij dat we risico’s voor zijn, snel in oplossingen kunnen denken en bijlopen met wet- en regelgeving.

Met alle inzichten en analyses komen wij tot concrete keuzes die wij samen bespreken. Want ook met een vertrouwde raadgever blijft u als eigenaar natuurlijk de beslisser.

Kennis op locatie.

Soms staat u voor een uitdaging waar u een extra set handen en ogen bij zou kunnen gebruiken. Voor een extra stukje kennis en expertise of zicht op een blinde vlek in uw organisatie. Met ruim 20 jaar ervaring in zowel de private als de publieke sector kunnen wij bijstaan met raad en daad.

Is voor u al helder wat er moet gebeuren? Dan kunnen wij aan de slag. Maar wij begrijpen dat niet elk vraagstuk even concreet is. Wij horen graag waar u tegen aanloopt, zodat we de kink in de kabel kunnen vinden. En hem daarna natuurlijk op kunnen lossen. Samen bespreken wij waar u behoefte aan heeft en zorgen wij dat de juiste specialist op de juiste plek is.

Weet u nog niet precies voor hoe lang u iemand nodig heeft? Het is ook niet altijd direct te zeggen. Wij gaan aan de slag en helpen hier helderheid over te scheppen. Daar komen we samen wel uit.

Certificaten